top of page

Blog

Skolmedicinen och immunförsvaret

Har du som jag undrat varför du inte får någon information om hur du och framför allt de s.k. riskgrupperna inte får några tips av våra experter på våra hälsomyndigheter för att stärka immunförsvaret.

Orsaken är att de inte har något att säga. De är mer eller mindre okunniga och om de mot förmodan vet och själva använder immunstärkande tips och trick så vågar de inte tala om detta. Det finns ingen produkt som läkemedelsindustrin (Big Pharma) gör som syftar till att stärka immunförsvaret och läkemedelsbolagens politik är också vår sjukvårds och myndigheters politik.

"Big Pharma" är mer kommersiella och hänsynslösa än någon annan industrigren så varför skulle de göra och hålla folk friska? Då skulle de slå undan marknaden för sig själva. De gör starka patenterade mediciner med kroppsfrämmande ämnen som manipulerar olika funktioner, nerver, signalvägar, kemiska processer m.m. i kroppen. Syftet är att sälja mediciner för att dämpa symptom och få patienten att känna sig bättre.

Sjukvården är dock bra på att rädda liv. Här finns pengar att hämta från avancerad maskinutrustning och att hålla liv i en cancerpatient några år är ytterst lönsamt. Skattebetalarna betalar svindyra mediciner.

Antibiotikan räddar akut liv i många fall men förstör din livsviktiga bakterieflora i tarmarna och sänker immunförsvaret.

Vacciner stärker inte immunförsvaret i stort och på längre sikt (som när kroppen själv fixar viruset) och har många biverkningar då immunförsvaret kan bli överstimulerat av de tillsatser som följer med.

Våra läkare och hälsomyndigheter har lite att säga när det gäller att bota och balansera våra kroppar och hur vi skall stärka kropparna och immunförsvaret.

Det är okey att säga "Rör på dig".

Säger de något om maten så är det 30-40 år gamla allmänna felaktiga kostråd typ "Ät fettsnålt", "Dra ner på saltet", "Ägg innehåller kolesterol - ät inte"........

De allmänna råden för att undvika smitta kan tas över av vilken barnskötare på vilken förskola som helst:

- Tvätta händerna

- Hosta och nys i armvecket, - inte på kompisen

- Stanna hemma om du är sjuk (riktat till föräldrar oftast).

För att få vägledning måste du vända dig till kunniga läkare och terapeuter som arbetar med naturmedicin. Om du följer denna länk hittar du det du söker.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page